אשכים תמירים לילד בן 9

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

12/10/2020 | 22:54 | מאת: גלית

הבן שלי בן 9 שנים בבדיקות העבר זכור לנו כי נאמר שהאשכים בשק(בגיל צעיר) בתקופה האחרונה שמנו לב שהאשכים ממש קטנים והחלטנו לבדוק. נאמר באולטראסאונד כי שני האשכים לא בשק אחד בגודל 1.6*0.6 מרקם אחיד בתעלה השני 1.2*0.6 מרקם גס גבוה בתעלה אני ממש לחוצה מכך עד שנגיע לתור אצל האורולוג אשמח שתאמר לי עד כמה האשכים קטנים לגיל שלו ומה המשמעות של מרקם גס אני ממש ממש לא רגועה אשמח להכוונה שלך בנושא תודה מראש

שלום רב בגיל זה ראוי שהאשכים יהיו בשק האשכים או במקרים יותר נדירים עולים ויורדים קלות לשק האשכים. ראוי שייבדק ע"י אורולוג בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים