תוצאות אולטרסאונד דרכי שתן וכליות ילד בן 8 - מודאגת ממש

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

09/06/2020 | 23:38 | מאת: שירי

הבן שלי נולד עם ריפלוקס בדרכי השתן ואגן כליה מורחב, זה נודע לנו אחרי הדבקות בדלקת קרום המח חיידקית בגיל שבוע, עד גיל שנה היינו במעקב נופרולוג ובדיקות ואנטיביןטיקה למניעה , נאמר לנו שאם אין דלקות בשתן וכאב אין סיבה להמשך מעקב, לעולם לא הייתה דלקת או תלונה מאז עברו 7 שנים ולאחרונה הוא התלונן 3 םעמים עלצשריפה במתן שתן וכאב בשלפוחית, בדיקות שתן ותרבית יצאו תקינות אך ה us שעשינו היום התשובות מאד מדאיגות אותי ויש תור רק בעוד חודש הכי קרוב, מצרפת את הקובץ...אשמח מאד לעזרה, תודה רבה

שלום רב לא ראיתי כנראה לא צרפת תשובת בדיקת האולטרסאונד בברכה פרופ׳ לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים