פין בצבע סגול כחול תינוק בן חודשיים

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

27/01/2020 | 22:05 | מאת: פין בצבע סגול כחול תינוק בן חודשיים

שלום ד"ר לאחר הברית הצבע של הפין היה בצבע ורוד, רופא ילדים ראה ואמר שזה נראה מצויין. לפני שבוע התינוק היה מאושפז בבית חולים וכדי לקחת לו בדיקת שתן שמו לו קטטר. לאחר שבוע שמתי לב שכל הפין שלו בצבע כחול סגול וזה דבר חדש יכול להיות שזה מהבדיקה שעשו לו? יש מקום לדאגה? תודה מראש.

שלום רב לא סביר שהבדיקה עשתה את השינוי לעתים בעת קור הצבע של ראש הפין נראה כהה יותר. אם יש ספקות לגשת לרופא הילדים בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים