עור עודף לאחר ברית מילה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

14/01/2020 | 07:42 | מאת: מאי123

שלום רב, ידוע לי שנשאר עור עודף לאחר הברית בני כיום בן 10 חודשים, היתה גם הדבקות שהופרדה אצל אורולוג .זה אומנם מוגדר רק כלא אסתטי אבל איך זה יראה בהמשך העור העודף? האם זה אכזרי מידי לעשות תיקון ולהוריד את העור העודף?

שלום רב עודף עור עורלה לאחר מילה הוא ממצא די שכיח. העודף יכול להיות מועט שאינו מצדיק תיקון כירורגי ויכול להיות רב שמכסה את כל ראש הפין ולא נראה שהילד עבר מילה. במקקרה האחרון ראוי לבצע תיקון גם מההיבט הפסיכולוגי. בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים