אשכים אדומים ומגרדים

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

14/09/2019 | 14:25 | מאת: אימא מודאגת

שלום רב,הבן שלי כבן 14 סובל כבר 3שבועות מגירוד ואודם בשר האשכים בתחילה ניסינו פטריון, עברנו לטבע קוטן וכשהגינו לרופא המליץ על שמפו תרחיץ רפואי עם תמיסה שנקראת גיבפור,,אחר 3ימים הפסקנו והרופא אמר לרחוץ רק עם השיפור מה שהיה אכזבה כח זה לא תורם אלא שורף.התור לרופא עור רק בעוד שבועיים ואני חסרת אונים..האשך ממש אדום ואני שוקלת האם לקחת הפניה לבה"ח שיבדקו בצורה יסודית???תודה,האם שמן זית יכול להקל בנתיים

שלום רב אם לא חל שיפור תתיעצי עם רופא הילדים לגבי ההפניה למיון בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים