שלפוחית ״רגיזה״ וכאבי בטן

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

27/07/2019 | 22:43 | מאת: דניאל

שלום, בחודש האחרון יש לי שלפוחית ״רגיזה״ , יש לי פיפי כל שעה-שעתיים, לפעמים כל חצי שעה. אין לי צריבה ואין לי דם בשתן. עשיתי בדיקות שתן מורחבות והכל תקין- אין זיהום ואין דלקת. אני לא שותה הרבה מים (ליטר-2 ליטר ביום), ולא יוצאות כמויות גדולות מדי של שתן. הייתי אצל אורולוג לפני מספר ימים והוא טוען שכל עוד בדיקות השתן שעשיתי תקינות , אין צריבה ואין דם - לא צריך להתרגש . בנוסף, לפני שנה עשיתי אולטרסטונד כיס שתן וכליות - והכל תקין. עשיתי גם לפני שבועיים בדיקות דם מורחבות והכל תקין, כולל כליות (סוכר קצת גבוה-103). השאלה שלי- האם כמו שהאורולוג אמר לא להתרגש מזה יותר מדי , או מומלץ לעשות בדיקות נוספות? יש לציין כמה דברים נוספים: * אני בן 30 * שותה כוס נס קפה אחת ביום * לא מעשן ולא שותה אלכוהול בכלל (גם לא בירה ולא יין) * בחודשיים האחרונים יש לי גם הרבה שלשולים, צואה רכה (לפעמים 5-6 פעמים ביום) והרבה גזים. בינתיים בבדיקות שעשיתי הכל תקין, צריך לעשות בדיקות דם וצואה נוספות.

שלום רב ראוי שתפקנה לאורולוג. הפורום הוא לשאלות בנושא אורולוגית ילדים ולא כל האורולוגיה. בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים