מבקשת פתרון לחיידק עקשן

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

01/06/2019 | 22:46 | מאת: חיידק שלפוחית השתן פרוטאוס מירבליס

הושפזתי בביה״ח בלינסון במחלקת עור למשך חמישה ימים לשלול ביות אחרות נשלחתי למחלקת נשים לבדיקה וגינלית יומים לאחר מכן הופיעו כאבים במתן שתן חזקים מאד מלווים בדם וריח רע בשתן טופלתי בזינט כדורים עשרה ימים וחשבתי שהבעיה נעלמה אך לצערי הדלקת חזרה ובגדול, הושפזת בביה״ח הלל יפה בפנימית להמשך בירור ובמקביל קבלתי עירוי בזינט כמובן לא הבנתי זאת מאחר הזינט לא השפיע ביום השחרור נתנו לי טיפול מקרודנטין לחיידק פרוטאוס מירבליס שגם כנראה לא התאים לסוג החיידק הזה ואני די נואשת וכואבת ובנוסף עלה לי החום ל 38.8 מבקשת עזרה המלצה מה יכו לחסל את החיידק העקשן הזה שלא מרפה. תודה

שלום רב הפורום הוא לנושא אורולוגית ילדים. מעבר לכך צריך לטפל בחידק בהתאם לרגישות. מעבר לכך ראוי לעשות ברור מדוע יש את הדלקת ובעיקר כשמדובר בחידק זה שהרבה פעמים קשור לאבנים בדרכי השתן. בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים