צלקת בולטת על הפין מברית מילה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

11/04/2019 | 23:25 | מאת: שי

שלום, בני בן 3.5. בתור תינוק עבר ברית ונוצרה על העטרה הצטלקות שעם הזמן הפכה בולטת. המצב נשאר כך שנים ולאחרונה תהינו האם יש צורך לבדוק את הנושא? הצלקת הזו בולטת ממש כמו ציסטה קטנה כתוצאה מהברית מילה שעבר. האם יצטרך הסרה בניתוח? הדבר לא מפריע לו ביום יום אך חששנו מבחינה אסתטית. לאיזה רופא רצוי לפנות?

שלום רב התאור מתאים למה שנקראה בלשון הרפואית "ציסטה כלואה בפין". המטפלים בנושא אורולוגים לילדים. אם יש צורך בניתוח - ניתן להחליט רק לאחר הבדיקה בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים