כאבים בפין במהלך הלילה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

10/03/2019 | 05:23 | מאת: דנה

שלום בני בן שנתיים ושמונה חודשים. ביומיים האחרונים מיד כשמתחילה שעת השינה הוא סובל מכאבים בפין שמקפיצים אותו ולא מאפשרים לו להרדם. היינו במיון עשה בדיקת שתן ונבדק על ידי כירוג. הבדיקות תקינות. נראה כי הוא מתלונן בעיקר בזמן זקפה אבל אני לא בטוחה הזה. חשוב לציין הכאבים לא מאפשרים לו לישון. זה הלילה השלישי שרק לפנות בוקר מצא מנוח. האם התופעה מוכרת? אשמח לקבל המלצות להמשך בירור רפואי... תודה רבה

שלום רב יתכן שהזקפה גורמת לו לתחושה לא מוכרת והוא מוסר על כאב. אך גם יכולות להיות סיבות אחרות לחוסר שינה וכאבים כגון תולעים בפי הטבעת בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים