הרחבת פתח השופכה לפעוט בן 4

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

16/11/2012 | 09:07 | מאת: רן

רציתי לשאול, עד כמה זה מחייב את המציאות? מה ההשלכות, אם לא עושים? כרגע, הוא בתהליכי סיום של אורכואפידידימיטיס. הבנתי שהסיבה לעשות את זה, הוא למנוע שוב את המקרה הנ"ל. שאלתי היא, אם אורכואפידידימיטיס יכול להסתבך יותר ולפגוע למשל בכליות, או באשך (עקרות)?

28/11/2012 | 10:17 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רן, אישית אני חושב שאתה עושה טעות שאתה שואל שאלה כזו בפורום. אתה צריך יעוץ מסודר ע"י אורולוג ילדים שיבדוק את הילד שלך. נדיר שקיים אורכיאפידידימיטיס בילד, היצרות המיאטוס זה אחת הסיבות שיכולה לגרום לכך ולכן מצריך ניתוח הרחבת הפתח אך צריך לעבור בירור נוסף ומקיף יותר בברכה, ד"ר עמוס נאמן

מנהל פורום אורולוגיית ילדים