מתן שתן עם טיפות דם לילד בן 13

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

09/10/2018 | 05:18 | מאת: נטלי

בני בן 13 שלשום התלונן שיצא שתן עם טיפות דם וקרישי דם. טיפה הרגיש צריבהלקראת סיום מתן השתן. ללא חום או כאבים. אתמול לא היה כלל דם והיום שוב חזר, הרופא לקח שתן ונתן אנטיביוטיקה במידה ולא יעבור, היום נתנו לו אנטיביוטיקה. מה יכול להוות סיבה לכך שזה היה נראה כשיפור במצבו ואז שוב חזר? האם זו דלקתבדרכי השתן, האם כדאי לעשות אולטרסאונד כליות? תודה רבה!

שלום רב הופעת דם בשתן מצדריך ברור מעבר לבדיקת שתן. יש לבצע בדיקת אולטרסאונד של דרכי השתן ולהגיע לאורולוג בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים