ילד בן 7.5 עם כאבים בפין וזיקפה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

02/09/2018 | 21:22 | מאת: אמא מודאגת

הבן שלי בן 7 ממש מגיל קטן כל הזמן נוגע ומגרד את הפין ומתלונן שכואב לו ,בדקנו והכל תקין חוץ מבפנטן שהרופא אמר למרוח לו אם זה מציק(העור קצת עולה על הפין) בתקופה האחרונה יש לו זיקפה המון פעמים ביום והוא מתלונן שכואב לא וממש מתעצבן על הפין האם זה נורמלי? אין יום שזה לא קורה והוא נעשה עצבני

שלום רב זה יכול להיות נורמלי אבל ראוי לבדוק אם אין לו הידבקויות בין עור הפין לראש הפין שגורמות לאי נוחות בעת זקפה בברכה פרפפופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים