נקודה לבנה בבסיס העטרה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

31/08/2018 | 22:38 | מאת: אמא

שלום בן 11 חודשים לפני כשבוע התגלה בבסיס העטרה מעין נקודה לבנה טיפה יותר גדולה משומשום נעוצה שחשדתי כלכלוך הוצאתי אותה ונשאר מעין חור קטן .אותה נקודה יצאה כמעין קוץ שומני.מאז החור נראה שהתחיל להיסגר עכשיו שוב התחלה של אותה נקודה לבנה שמתחילה להיפלט החוצה מהעור.. האם יש ממה לדאוג? ומה זה?

שלום רב התאור מתאים למה שנקרא inclusion cyst שזה קורה לאחר ברית מילה. אם המצב יחזור ראוי שיבדק ע"י אורולוג בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים