חוסר זקפה בפין של בן שנה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

30/07/2018 | 13:12 | מאת: מיכל

שלום. לבני האמצעי היו זקפות רבות החל מגיל לידה והלאה. בעיקר בעת החלפת טיטול בעודו יישן בלילה. לבני השלישי בן השנה אין זקפות. אולי ראיתי רק שתיים בשינה בלילה- לאורך כל השנה. האם זה מעיד על מצב לא תקין? האם ישנה בדיקה שניתן לבצע בגיל שנה כדי לאבחן בעיה, אם קיימת? מה עלולה להיות הסיבה להיעדר זקפה? תודה מקרב לב

שלופם רב קרוב לודאי לילד יש זקפות אך לא ראיתם אותם פרט לבודדות. אם הפין בגודל תקין ויש אשכים תקינים אין סיבה שלא יהיו זקפות. אם חוששים ראוי שייבדק בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים