כאב בטן תחתון בזמן הטלת שץן

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

20/06/2018 | 17:37 | מאת: רותם

שלום בני בו 11.5 עבר חודשים של כאבי בטן תחתונה רבע ימין של הבטן .אחרי בדיקות דם גם ותרבית שתן אוטרסאוד דרכי השתן שיצאו תקינים צילום סיטי שנמצא הסננה שומנית פוקלית עדינה הוחלט לי עשות אולטרסאונד מעיים כדי לשלול מחלת מעיים דלקתית וזה נשלל הבדיקה יצאה תקינה כאבי הבטן נעלמו לגמרי והוא מרגיש טוב יותר אך עדין בזמן הטלת השתן כואב לא בבטן התחתונה אין דכיפות במתן שתן מה זה יכול להיות ? איזה בדיקות נוספות אפשר לעשות ? תודה מראש על תשובתך

21/06/2018 | 07:07 | מאת: רותם

הכאב הוא חד וקצר בסוף ההטלה

בקר טוב מדובר בנושא ספציפי שעבר כבר מספר בדיקות ובדיקות ע"י רופאים שונים שהמליצו על בדיקות שונות. הפורופ איננו ליעות ספציפי. בנושא זה עלי לבדוק את הילד ולראות אל כל מה שנעשה ורק אח"ח אפשר להמליץ אם יש צורך בבדיקות נוספות. בברכה פרופ' לבנה

שלום רב ראוי לחזור על בדיקת שתן ולעתים לעשות איסוף שתן להפרשת סידן בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים