חיידק בשתן- דחוף!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

10/06/2018 | 10:16 | מאת: מאיה

פרופ' בוקר טוב ביתי בת 3.5 וכבר פעמיים התגלה לה חיידק בשתן- Proteus mirabilis היא טופלה באנטיביוטיקה לאחר בירור מקיף שכלל התייעצות עם נפרולוג ובדיקת u.s כליות תקינה. הוחלט לא להמשיך טיפול אנטיביוטי אפילו שהחיידק מופיע בשתן כיוון שאין תלונות של כאב מצד הילדה. 1. מה דעתך? האם יש מקום להמשך בירור / טיפול? 2. האם מותר לה להיכנס לבריכה? 3. האם כניסה לבריכה מסכנת אותה בגלל שעדיין יש לה חיידק? 4. האם היא יכולה להדביק אחרים? אני כבר ממש מבולבלת ובלחץ!!! אשמח לתשובתך המהירה. תודה מראש

שלום רב להלן תשובותי 1. אם אין תלונות אין צורך בטיפול אלא רק מדי פעם בדיקת שתן חוזרת כללית ותרבית 2.כן 3.לא 4. לא 5. בברכה פרופ' לבנה

11/06/2018 | 08:44 | מאת: מאיה

המון תודה על המענה המהיר, הברור ולעניין!!! יום נפלא!

בקר טוב עניתי אתמול להלן תשובותי שלום רב להלן תשובותי 1. אם אין תלונות אין צורך בטיפול אלא רק מדי פעם בדיקת שתן חוזרת כללית ותרבית 2.כן 3.לא 4. לא 5. בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים