גרד באיבר המין אצל ילד בן 5

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

28/02/2018 | 04:46 | מאת: יערה

בזמן האחרון בני בן החמש מגרד את איבר מינו ללא הפסקה, אין שום סימנים לפריחה על איבר המין, היינו אצל הרופאה והיא לא ראתה כלום, אמרה למרוח קרם לתפרחת טיטולים וזה מה שעשינו במשך שבוע וחצי אבל זה לא עזר, לאחר מכן המליצה למרוח הידרוקורטיזון, בהתחלה נראה שזה עזר והוא באמת פחות גירד אבל עכשיו זה נראה כאילו משהו עדיין מציק לו, הוא לא מתלונן על כאבים, לא בעת מתן שתן ובכלל. השאלה מה עוד יכול להציק לו כי הוא כל הזמן נוגע ומגרד אותו...

שלום רב אם נבדק ולא נמצא משהו מקומי בפין שמסביר את הגד ממליץ להתעלם מהתופעה ולבדוק שוב אם התופעה תמשיך אחרי שבועייםפ בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים