תוצאות תרבית של בת 3

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

22/01/2018 | 21:11 | מאת: דנה

פרופסור שלום רב, הילדה הייתה עם חום 7 ימים. אחד הדברים שהרופא ביקש לבדוק הוא תרבית שתן. תוצאות בדיקות דם טובות, יחד עם זאת בשתן החריגים הם הבאים: Leucocytes - 25 Mucous (U) ++ Urine Culture - צמיחה מעורבת של מספר סוגי חיידקים הסיבה שאני בלחץ היא שקראתי שדלקת בשתן אצל ילדים מתחת לגיל 5 יכולה לגרום לנזק בכליה (צלקת שלא ניתנת להחלמה). היא החלה אתמול טיפול אנטביוטי אחר בכלל לשפעת -אמוקסי קאר. אודה מאוד לדעתך איך ממשיכים מכאן תודה דנה

שלום רב,נזקים לכליות בעקבות דלקות קורים כאשר לא מקבלים טיפול מהיר לפי תשובות בדיקות השתן בספק היהתה דלקת בשתן. אבל ראוי להשלים טיפול ולבדוק שוב את השתן. בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים