התייעצות בנוגע לניתוח היפוספדיאס

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

27/10/2017 | 21:26 | מאת: דוד

שלום פרופ' ליבנה, בני שבן 11 חודשים נולד עם היפוספדיאס בינוני, הלכנו לייעוץ אצל שני רופאים באופן פרטי (ד"ר בן מאיר וד"ר יוסי בנימיני), שניהם אמרו שמקרה מסוג זה מנתחים רק בבי"ח עקב המורכבות ולא באופן פרטי. יש לי כמה שאלות: 1. נקבע לנו תור בשניידר לגיל שנה וחצי, האם כדאי להמתין עד לגיל כה מאוחר על מנת לבצע את הניתוח? 2. אנחנו מעוניינים לבחור את הרופא על מנת לוודא שהוא בעל מומחיות רבת שנים בתחום הספציפי הזה, האם יש לך המלצות? 3. כאשר קובעים ניתוח בבי"ח ציבורי - איך ניתן לבחור מיהו הרופא שינתח? תודה מראש

שלום רב שני האורולוגים שבדקו היו תלמידי ואני סומך על החלטתם. עם זאת לא ברורה ההמלצה ולכן אוכל ליעץ רק לאחר בדיקה. וכמו כן להתייחס לשאלותיך בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים