היפוספדיאס

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

21/07/2012 | 01:15 | מאת: דניאלה

דוקטור שלום,בני עבר בגיל שנה ניתוח היפוספדיאס שלא הצליח(כל הטפר ניפתח) היום הוא בן 3 ועבר לפני שבועיים וחצי ניתוח חוזר..הו היה שבוע אם צינורית ועכשיוו אנחנו שבוע וחצי אחרי..הוא מרגיש טוב אבל שעושה פיפי השתן יוצא שוב רק מהפתח למטה ולא מהחור המקורי מקדימה,האם זה אומר שהניתו שוב לא הצליח?למה זה קורה? והאם זה עדיין מוקדם מידי לדעת,הבנתי שיש סיכוי שהתפר יסגר בהמשך... מחכה לתשובתך... תודה מראש

01/08/2012 | 07:59 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לפי מה שאתה מתאר מדובר בפיסטולה . מצריך ניתוח חוזר. הסיכוי שיסגר ללא ניתוח קיים אך קטן מאוד בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים