בן 4 עם אודם בבסיס הפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

14/08/2017 | 00:11 | מאת: נועה

הי, בן 4 עם אודם סביב החיבור בין הפין לגוף, מה זה יכול להיות ואיך לטפל? עם או בלי קשר כבר כמה חודשים מתלונן מדי פעם על דקירות בפין/ באזור האשכים ומתעסק הרבה עם האזור. רופא כללי בדק את הפין ואמר כי הוא תקין ואלו כנראה תופעות לוואי רגילות של ברית מילה (עשה בגיל שבוע)

שלום רב קשה לתלות ממצאים בפין בעיקר בבסיס הפין לאחר 4 שנים מברית מילה. ממלית טיפול במים וסבון ואם לא יחלוף להיבדק ע"ח מומחה בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים