תוצאות us ילד בן שלוש וחצי

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

29/07/2017 | 11:35 | מאת: טלי מ

שלום רב, בני בן שלוש וחצי. בחודשיים האחרונים מטיל הרבה שתן... כל שתי דקות... יש הפוגות... בלילה אין בעיה וישן טוב. לאחרונה הועלה חשד לצליאק. אורולוג שלח אותנו לus כדי לוודא שהכל תקין והיה משוכנע שמדובר בבעיה התנהגותית ועלינו להתעלם. תוצאות הus מתארות תמונה תקינה למעט חשד ל urachal remnant. האם עליי להיות מודאגת מאד מהממצא? האינטרנט מפחיד מאד.

שלום רב קורה לא מעט שבילדים בגיל זה יש תופעה של תכיפות ביום ולא בלילה ונשלל זיהום. התופעה לרוב חולפת מעצמה. אין קשר בין הסימפטומים לממצא באולטרסאונד בברכה פרופ' לבנה

29/07/2017 | 12:38 | מאת: טלי מ

תודה על מהירות המענה. מה פירוש הממצא? האם יש סיבה לדאגה? מלקרוא באינטרנט אני מבינה שזה עשוי להיות מסוכן.

מנהל פורום אורולוגיית ילדים