ציסטה בפין ילד בן 4

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

10/07/2017 | 19:33 | מאת: טל

שלום, הבן שלי בן 4. ראיתי שהוא מגרד המון זמן בפין - הסתכלתי וראיתי שיש כמו חצקון,יבלת. הרופאת משפחה נתנה משחה אנטי דלקתית שלא עזרה. היום הלכתי לרופא עור שאמר שזה ציסטה ויש לחזור עוד 4 חודשים. יש לציין שמדובר על הפין עצמו ולא על האשכים. האם כדאי לפנות לאורולוג בנוסף? תודה.

שלום רב יש ממצאים הנקקראים "ציסטות" שקשורות לעור הפין לאחר ברית מילה. לא ברור הממצא ולכן אם לא יחלוף ובעיקר אם גורם לילד אי נוחות יש מקום להתייעצות נוספת. בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים