אשכים מוגדלים לילד בן שנה ו3 חדשים - ניתוח?!

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

10/07/2012 | 10:23 | מאת: גיל

דר. נאמן שלום. לפני כחצי שנה הבחנו שאחד האשכים כחול. הלכנו לרופא והוא אמר שזה לא HERNIA אבל "הבן דוד" שלה. זה מעין נוזלים שתקועים באשך ואחרי שהולכים לישון זה עובר. בכל מקרה - היינו חזרנו לרופא והוא מעוניין לנתח. הוא אומר שזה ניתוח קטן וקל אבל בכל מקרה היינו מעוניינים בחוות דעת נוספת. מה דעתך? תודה - גיל

11/07/2012 | 11:00 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום גיל, נראה שמדובר במצב של הידרוצל (מים באשכים) בכל מקרה כדי לקבל חוות דעת נוספת צריך לדוק את הילד. בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהל פורום אורולוגיית ילדים