שפשוף איבר המין מגיל שנה.

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

30/03/2017 | 09:39 | מאת: אמא מודאגת

שלום, אני ממש עובדת עצות מקווה שמכאן תגיע הישועה...הבן שלי היום בן שנתיים ומגיל שנה בערך הוא משפשף את איבר מינו מעל הטיטול. זה יכול להיות בישיבה או בשכיבה הוא מפעיל מאמץ רב ומזיע המון...עד היום הוא היה עושה את זה בעיקר בבוקר ולפני השינה לעיתים גם שהיה רעב. היינו אצל אורולוג לפני שנה כמעט שביצע בדיקה ידנית ואמר שאין לו כלום וזה סוג של אוננות למרות שלי היה ניראה מוזר בגיל כל כך צעיר... בחודש באחרון זה נהיה יותר אינטנסיבי והגננת מספרת שהוא עושה את זה כמעט כל היום וזה מונע ממנו לשחק עם חברים ולהשתתף בפעילות בגן. הוא עדיין לא מדבר אז אני לא יכולה להבין ממנו אם כואב לו או נעים לו....הייתי שוב אצל אורולוג שאמר שזה כלום..אני רוצה לדעת לאיזה עוד רופא אני צריכה לפנות ואילו בדיקות מומלץ לעשות כי אין לי שום ידע בנושא ואני לא יכולה להבין מדוע הוא עושה זאת...אני רוצה לשלול כל בעיה רפואית שהיא. אשמח אם תוכל לעזור לי מה עליי לעשות ואם יש לך איזה כיוון של מה זה יכול להיות...תודה רבה

שלום רב תלונה לא שכיחה בגיל זה. ממליץ שייבדק ע"י רופא הילדים ואורולוג שעוסק באורולוגית ילדים בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים