כאבים באשכים לילד בן 12

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

20/03/2012 | 22:19 | מאת: מיטל

שלום רב הבן שלי עבר ניתוח שבר בגיל 3 כיום הוא בן 12 ומזה כחודש וחצי מתלונן על כאבים באשכים בדרך כלל לאחר מאמץ לציין שהתחיל להתאמן בחוג כדורסל 3 פעמים בשבוע ביקרנו שבוע שעבר אצל אורולוג שבדק אותו ידנית ואמר שהכל בסדר ויש כאבים באשכים לא מוסברים וזו תופעה ידועה היום הילד חזר מאימון עם כאבים חזקים ביותר מה עליי לעשות - אודה לתשובה מהירה

01/04/2012 | 18:51 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום מיטל כאשר יש כאביםן באשכים תמיד מומלץ לפנות לבדיקה. לא ניתן לאבחן בפורום

מנהל פורום אורולוגיית ילדים