מחפשת פסיכולוגית ילדים באזור נס ציונה ילד בן 9

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

21/09/2013 | 06:30 | מאת: מירב

מחפשת המלצה על פסיכולוגית ילדים לילד בן 9 ,טיפול באמצעות משחק באזור נס ציונה, חברת מכבי

22/09/2013 | 14:16 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום מירב, למרות הרצון לעזור, ובהתאם למדיניות האתר, אין אנו נוהגים לפרסם שמות מטפלים מעל גבי הפורום, כדי לא להפוך אותו ללוח מודעות או זירת פרסום. אפשר לנסח הודעת המשך ובה כתובת מייל עדכנית, אליה יוכלו להישלח המלצות הקוראים, במידה ויהיו כאלה. תוכלו, במקביל, להתייעץ עם רופא המשפחה שלכם או עם פסיכולוגית ביה"ס. בדר"כ מצוי בידיהם מאגר של אנשי מקצוע מוכרים וטובים. מועדים לשמחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים