נסיעה לחו"ל ללא התינוקת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

11/07/2011 | 19:18 | מאת: נעמה

שלום, אני נמצאת בחופשת לידה מזה כ- 5 חודשים. אני כרגע בבית מטפלת בתינוקת והיא קשורה מאוד לבעלי ואלי (בת ראשונה). בעלי ואני שוקלים לנסוע ללונדון ל- 3 לילות בלעדיה. מעבר לקושי שלנו בלעזוב אותה האם יש מחקרים או מידע המתייחסים ל"עזיבת" תינוקות בגיל זה למספר ימים והשפעת העזיבה עליהם? באם נחליט לנסוע האם מומלץ שישמרו על התינוקת בביתנו או שאין לכך משמעות? יש לנו משפחות תומכות, אוהבות ומפנקות שישמחו מאוד לפנק את הקטנה בהיעדרינו באם נחליט ליסוע. תודה!

14/07/2011 | 00:06 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום נעמה, מציעה לך להקליד את מילות החיפוש "חרדת נטישה" או "חרדת נטישה אצל תינוקות", וללמוד על הזמנים ה'בעייתיים' וה'נוחים' לעזיבת התינוק. בכל מקרה, כאשר הילד נשאר עם אנשים קרובים, אוהבים ומסורים, פוטנציאל הנזק נמוך. סעו ותהנו ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים