פסיכולוג לטיפול

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

06/07/2011 | 10:38 | מאת: דניאל

בני (7) סובל מבעיות התפתחות רגשית וקושי בהבנת מצבים חברתיים, עם נטייה קלה להפרעות קשב ולעיתים תגובות אלימות. אני מחפש פסיכולוג (עדיף גבר) באזור צפון ת"א המתמחה בנושא לטיפול. תודה

07/07/2011 | 01:25 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום דניאל, אין אנו נוהגים להמליץ על מטפלים מעל גבי הפורום. אם תכתוב אלי למייל ([email protected]) או תתקשר(052-3106667), אנסה לעזור בהפנייה לפסיכולוג ילדים טוב בת"א. אם תרצה המלצות מקוראי הפורום, אנא צרף כתובת מייל אישית, לשם יוכלו לשלוח את המלצותיהם. בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים