פחדים וחרדות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

27/04/2011 | 23:08 | מאת: אילנה

בני בן 10 ולאחרונה סובל מסיוטים, הבעיה שזה מחמיר כל לילה וכמוכן חרדות במהלך היוםשיקרה משהו רע לאחד מבני הבית -ייפגע , ימות. איך לעזור לו , בעיקר מודאגת שלא יהפוך לחרדתי.

29/04/2011 | 00:40 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום אילנה, סיוטי לילה מתרחשים מדי פעם, והם חלק מחיי הלילה של כולנו. לפעמים הסיוטים משקפים מצוקה אקטואלית בחיי הילד, ולעיתים הם ביטוי לדרמה תוך-נפשית. אם הסיוטים יימשכו מעבר לזמן סביר (שבוע-שבועיים) פני להתייעצות עם פסיכולוג ילדים קליני. לגבי ההתנהלות שלכם מול החרדה שלו, אנא קראי את תשובתי לרועי, כמה קומות מתחתייך. אמנם מדובר שם בילד בן 4, אך העיקרון דומה. גם כאן, שווה לפנות להתייעצות אם המצב אינו חולף. בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים