ילדה בת 10 טוענת ששומעת בלילות אדם שמדבר איתה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

18/04/2011 | 07:32 | מאת: סמדר

בתי בת ה-10 טענה בפניי כבר מס' פעמים שבלילה היא שומעת אדם שקורא בשמה ומדבר איתה, ניסיתי להסביר לה שכנראה ששמעה את השכנים מדברים מכיוון שלעתים היא נרדמת עם חלון פתוח אך היא ממש מתעקשת שהיא שומעת את הקול פונה אליה וקורא לה, שאלתי מה הוא אומר לך ? מה את שומעת ? היא אמרה שהוא קורא לה בשמה מס' פעמים. כיצד עלי להגיב? אני מאוד מודאגת. אשמח לתגובה

21/04/2011 | 01:53 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום סמדר, שמיעת קולות יכולה להיות תוצאה של בעיה נוירולוגית או פסיכולוגית. אני מציעה להתייעץ עם רופא הילדים שלכם בתור התחלה, ולפעול בהתאם להמלצתו. בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים