בעיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

08/04/2011 | 16:58 | מאת: אבישג

יש לי בת, בגיל 6 שעושה את הצרכים בבגדים והיא טוענת שהיא לא מרגישה עד 3 וחצי בערך הייתה עושה את צרכיה בשירותים ומאז עם היד על הדופק הילדה הייתה מדי פעם מפספסת אבל לאחרונה המצב החריף וזה יום יומי ילדה מקבלת את תשומת הלב ומאוד מקובלת וחברתית אוהבת. אבקש את עזרתך ..

09/04/2011 | 00:50 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום אבישג, מציעה לך לפנות תחילה לרופא הילדים שלכם, שישלול בעיה רפואית, ואז להגיע להתייעצות עם פסיכולוג ילדים קליני, שיבחן האם מדובר בסוג של מאבקי כוח במשפחה, בבעיה התפתחותית, או בבעיה רגשית אחרת. בהתאם לאבחנה אפשר יהיה להציע תכנית התערבות פרטנית או הדרכת הורים, או שתיהן. בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים