התנהגות מינית של ילד בן 9

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

04/04/2011 | 10:40 | מאת: אורחת

שלום רב- האם תוכלי להדריך כיצד אמור להתנהג ילד בן גיל זה מהבחינה המינית, האם עדיין בגיל זה הבנים משחקים בקבוצה ביחד, והבנות בקבוצה נפרדת יחד, או כבר מתחילים "להתערבב" תודה רבה

05/04/2011 | 16:12 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום אורחת, קשה לדבר על יחסי בנים-בנות בגיל תשע כעל "התנהגות מינית". בגיל ביה"ס היסודי ילדים מתרועעים עדיין יותר עם בני גילם, אך ההתעניינות בבני/בנות המין השני קיימת גם קיימת. בדר"כ, הפעילויות שיוזמים הילדים עצמם יהיו בקבוצות חד-מגדריות, בעוד המפגשים המעורבבים יהיו בכיתה, בתנועת הנוער, במסיבות יום הולדת, וכד'. בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים