קולות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

30/03/2011 | 19:17 | מאת: :(

שלום, בערך מתחילת השנה התחלתי לשמוע קולות בראש,בהתחלה חשבתי שזה סתם אני שמדברת לעצמי אבל פתאום זה התחיל להיות כאילו איש אחר מדבר אליי,אני לא באמת שומעת את הקול ממש באוזניים הוא ממש בתוך הראש שלי,אני לפני עלייה לתיכון ואני מאוד מפחדת, ובדיוק עכשיו הוא מתחזק ,הוא כאילו מאיים עליי.. למשל הוא אומר "אם עכשיו לא תשטפי את כל הכלים ותסדרי את הסלון אז בתיכון תהיי לא מקובלת ואף אחד לא יאהב אותך" זה דברים שמפחידים אותי,ואני כאילו מאמינה לו ובאמת שוטפת כלים ומסדרת את הסלון,אבל זה מתבטא גם בהמון דברים אחרים כמו לעלות ולרדת את המדרגות 5 פעמים. זה אולי נשמע מוזר,וכאילו המצאתי את זה אבל זה אמיתי ואני לא יודעת מה לעשות! המון פעמים אני נשברת ובוכה מהייאוש של זה... כי אולי זה רק לעלות במדרגות אבל הוא לא מפסיק , וזה קורה כל היום!!

01/04/2011 | 01:37 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום, התופעה שאת מתארת מוכרת היטב לפסיכולוגים ופסיכיאטרים, והיא ניתנת לטיפול. מדובר בטקס כפייתי שהאדם נאלץ לבצע כדי להיפטר ממחשבה אובססיבית וחודרנית שאינה נותנת מנוח. אני ממליצה לך להגיע בהקדם לפסיכולוג קליני או פסיכיאטר, שיוכלו להציע לך טיפול, ולהחזיר לך איכות חיים. בהצלחה ליאת

02/04/2011 | 20:07 | מאת: :(

אני אשמח אם תשלחי לי אימייל

02/04/2011 | 20:22 | מאת: :(

אני מאוד אשמח אם תשלחי לי אימייל ונוכל לדבר בלי שיראו באתר.. חקרתי קצת ומצאתי אנשים שכותבים שהם נאבקים בקולות כבר 20 שנה ו.. אני מאוד מפחדת שזה יקרה לי! עוד לא ממש אמרתי על זה לאף אחד ואני ממש אודה לך אם תרשמי לי באימייל

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים