התנהגות ילד בן 8.5

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

27/02/2011 | 18:30 | מאת: אורח בפורום

שלום. רציתי לדעת מה הם שלבי ההתפתחות של ילדים מהילדות ועד לבגרות , והאם תוכלי לעזור לי בהפניה לקישור. כלומר, איך אמור להתנהג ילד עד גיל 3 , ואח"כ מגיל 3 עד גיל 6, ואילך. מבחינה התנהגותית , מינית וכו'. תודה

28/02/2011 | 01:34 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום אורח, ממליצה לך על הספר "התפתחות הילד- טבעה ומהלכה" בהוצאת האוניברסיטה הפתוחה. הספר (שני כרכים) עוקב אחר ההתפתחות המוטורית, קוגניטיבית, רגשית וחברתית של ילדים לאורך שנות התפתחותם, ועושה זאת בצורה רהוטה וסדורה. תהנה ליאת והנה גם הלינק - https://sheilta.apps.openu.ac.il/pls/dlamdal/lamda.perut?p_nihul=&p_katalog=104935002&search_by=0&p_value=

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים