הייתי רוצה לדעת מה ההסבר לדעותם החריגות של ילדיי.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

23/01/2011 | 01:39 | מאת: אורלי (אמא)

שלום אני אמא לשניי בנים בני 15 ו 18 דעותייהם מאוד חריגות והייתי רוצה לדעת מה דעתך על דעותיהם של ילדיי. מסמך שמצאתי באופן אקראי (במחשבם) ס.(15) אני מאמין אוגנוסוטיציזם חזק שאומר שאין ביכולת האדם להבין איך היקום נוצר. (1) הנקודה הסופית של החיים היא המשך קיום גזע האנושות למטרת סיפוק.(9.9) המציאות הינה אשלייה בעבור עיין אנושית.(8.9) בני אדם פיתחו את המוח כאמצעי הסתגלות ומראים הצלחה רבה,(7) האינטילגנציה האנושית היא שתביא אותנו להישרדות ומשך הקיום הארוך ביותר.(10) בני אדם חוקרים את כדור הארץ והיקום וכך סיכוייו של האדם להשארות על הכוכב גדל, אנו עושים זאת על ידיי חקר, למידה, ופיתוח. ככל שמספרנו יגדל כך גם סיכויינו. פיזיקה ( אווירודינמיקת מטוסים ) היא דרכי האהובה לתרום את חלקי לאנושות ולמשך קיום האדם למטרת סיפוק. א. (18) הדת היא חסרת כל משמעות, מכייון שאין שבריר של הגיון בדבר. אלא כלא אחרת מטמטום מוחלט, כולל המונח "אלוהים". (לתקופתנו) ואילו לתקופות היותר ישנות הדת היא פתרון גיאוני שחיברנו לעצמנו בישבל לספק את התשובות הנחוצות. לגביי היקום ולמקור היווצרותו נוכל לפענח זאת בהמשך ההתפתחותנו. נכון לעכשיו אני נשאר בדעתו של איינשטיין "היקום היה תמיד , לא נוכל להבין זאת עדיין" למציאות נוכל לקרוא בשמות רבים , אשלייה היא אחת מהן, ! בנקודה כל שהיא נבין שהאויב האמיתי שלנו, הוא לא אחד מאיתנו. סיכויו של היקום לנצח ושלנו הם שווים, (אך שלנו גדל) תתאר לעצמך אסון כל שהוא, שעומד להתרחש ובעזרת הטכנולוגיה והניסיון של היום אין באפשרותינו לחזותו , סימן ש.. חסרים לנו כמה פריטים בפזל, לפי דעתי יש ליקום עוד כמה טריקים מתחת לשרבול. יש חיים מחוץ לכדור הארץ. מה שמפריע לנו מלגדול להתפתח ולהחכים הוא אנחנו. אסטרופיסיקה.

23/01/2011 | 15:30 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום אורלי אני לא מוצאת שום דבר חריג בנאמר. נראה שילדייך סקרניים, ושואלים את עצמם שאלות הנוגעות למהות הקיום האנושי, ליכולתו של האדם להיכנע או להכניע את הטבע למרותו. הם עושים זאת דרך ובעזרת מחשבות ורעיונות של מדענים גדולים ואנשי רוח שקדמו להם. השאלה שיותר מעסיקה אותי היא מדוע את נכנסת בגניבה למחשב שלהם, ומדוע אינך יכולה להתעניין באופן ישיר ברעיונותיהם ותהיותיהם על העולם. חומר למחשבה... ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים