אנקופרזיס

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

04/01/2011 | 05:01 | מאת: טובי

בני בן ה-10 חווה אנקופרזיס מזה 5 שנים.היינו בטיפול בין 4 שנים שלא סייע. עשיתי הפסקה וכעת אני רוצה לנסות שוב טיפול, אבל עם מטפלת אחרת. האם יש לך המלצה על פסיכולוג באיזור רחובות/יבנה/אשקלון (עדיף מישהו בעל הסכם עם קופ"ח כללית) האם צריך פסיכולוג קליני? התפתחותי? תודה מראש

04/01/2011 | 14:19 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום טובי, אם, לבד מהאנקופרזיס, בנך אינו סובל מבעיה התפתחותית כלשהי, הכתובת היא פסיכולוג קליני. אם קיימת בעיה התפתחותית במקביל, יתכן שדרושה גם נקודת המבט של הפסיכולוג ההתפתחותי. בכל מקרה, אין לי המלצה בשבילך כי איני מכירה מטפלים באזורך. אם תוסיפי לכאן כתובת מייל בגוף ההודעה, אולי קוראים אחרים יוכלו לשלוח לך המלצה. בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים