תינוק בן 9.5 חודשים אינו מישיר מבט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

15/12/2010 | 19:22 | מאת: אופיר

הי, כמעט בכל סיטואציה בה אנחנו קרובים אליו , ובמיוחד בולט כשמרימים אותו כשחוזרים מהעבודה והוא רץ לעברינו שנרים אותו הוא מסתכל אך ורק לצדדים ולא מוכן כמעט בשום אופן להסתכל אל תוך פנינו. האם יש לזה משמעות? האם זה בעייתי או תופעה ידועה?

16/12/2010 | 01:14 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום אופיר, קשר עין הוא מרכיב חשוב ביותר בתקשורת הבינאישית, ובדר"כ ההימנעות ממנו משקפת קושי רגשי או התפתחותי. דווחי על כך בביקור הבא שלך בטיפת חלב או אצל רופא הילדים, ובקשי חו"ד. בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים