חרדות שינה לילד מתבגר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

15/12/2010 | 14:12 | מאת: אמא

שלום רב,בני בעוד חודשיים יהיה בן 13 , לפני כשנתיים הפרדתי בינו ובין אחיו התאום בחדרים וכל אחד מהם ישן בחדר נפרד.מאז התחילו בעיות שינה, חרדות ופחדים. שינן תקופות מעט יותר טובות שבהן הוא מצליח להרדם , אך ישנם לילות שבהם לוקח לו שעות וגם אז רק עם רסקיו וטלויזיה. הוא טוען שכל מחשבה ולו הקטנה ביותר מובילה אותו למחשבות זוועה. חשבתי לקחת אותו לשיחות. מה דעתך?

16/12/2010 | 01:09 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום, גם בעיני טיפול יכול לסייע מאד, ולהחזיר לבנך איכות חיים. בעזרת המטפל בנך יוכל ללמוד טכניקות של הרגעה עצמית ושליטה טובה יותר במחשבות ובחרדות. בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים