בעיות עם ילד בן 7 הסובל מדיספרקציה ורבלית קשה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

03/12/2010 | 09:35 | מאת: ורו

בני ד. סובל מדיספרקציה. מאז ומתמיד היו לנו קשיים עם הילד שהיה מתוסכל עקב אי יכולתו לדבר בצורה ברורה וחוסר ההבנה שלנו, ההורים, מה הוא מנסה לומר. לפני כשנה נולד לנו ילד, רביעי במספר. מאז המצב החמיר ונראה שד. בוחן כל הזמן את התגובות שלנו. הוא שובר חפצים בבית, מרביץ לתינוק ולשני אחיו הגדולים, קורע ספרים ושובר חפצים יקרים לנו. החיים הפכו בלתי נסבלים ואנו לא יודעים כיצד להתמודד איתו. אנא הפני אותנו למומחה בתחום, תני לנו עצה, אנו מתחננים לפתרון שכן, המצב אינו אפשרי יותר.

03/12/2010 | 15:35 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום רב, הכתובת המתאימה היא פסיכולוג ילדים התפתחותי או קליני. התייעצי על כך עם קלינאית התקשורת שלכם, שבוודאי תוכל להמליץ על אנשי מקצוע בתחום. כפי שאני רואה את הדברים מתוך דברייך, הדרכת הורים היא קריטית ונחוצה ממש כמו העבודה הפרטנית עם הילד. בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים