גרד בראש

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

05/10/2010 | 22:17 | מאת: נועה של הים

שלום ליאת ביתי בת שנתיים היא מרבה לגרד בראשה ויש לה פצעי גירוד, בדקתי ואין לה כינים אך תופעת הגרד שלה מתמיהה במיוחד בגן בו זה לא מתקבל בקלילות. אציין שלאחרונה היה לה דלקות אוזניים מוגלתיות וגם נולדה לה אחות לפני כחצי שנה.היא מגרדת בראשה ללא הרף ואני די מודאגת ואציין ואוסיף, שבבית היתה תקופה בה בעלי ואני היינו בסוג של משבר...אני חוששת שאולי הגרד הוא מעין סוג של תסכול או שזה בעיית עור? אשמח לתשובך

06/10/2010 | 02:33 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום נועה, מציעה לפנות, קודם כל, לרופא עור שישלול כל בעיה רפואית/זיהומית. במקביל, עם או בלי קשר לגירוד, עשי כל שביכולתך להפחית את רמות המצוקה שלה, אם בדרך של תשומת לב, ואם בדרך של הרגעת הרוחות בבית, או לפחות בידוד-מה שלה ממצבים רויי קונפליקט. בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים