מחפשת פסיכולוגית טובה לבני בן ה11 באיזור חולון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

04/10/2010 | 08:27 | מאת: אפרת

שלום רב. לפני כמה שנים עברתי גירושים לא קלים ויש לי 2 ילדים כשהבכור בן 11. הוא לקח את הגירושים קשה והפך לילד עם בעיות אכילה(עם עודף משקל) ילד ללא קישורים חברתיים, לא מזמן עברנו דירה וחשבתי שבבית הספר החדש יכיר חברים אך הוא לא יוזם ואין לו חברים. הוא לא מוכן לרדת לגינה אחר הצהריים ולא מעניין אותו כלום מלבד מחשב. המצב מאוד מתסכל ומעציב אותי .ואני הייתי מאוד רוצה המלצה לפסיכולוגית באיזור חולון שתעזור לבני לחזק את ביטחונו . מאוד אודה לך מראש.

06/10/2010 | 00:42 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום אפרת, אני מניחה שכתובת המייל למטה היא שלך, ומציעה לך לצרפה גם לכאן, כדי לקבל המלצות מקוראי הפורום, אם יהיו כאלה. במקביל, אני מציעה לך להתענין גם אצל רופא הילדים שלך או אצל יועצת ביה"ס. בדר"כ הם מכירים אנשי מקצוע טובים ויכולים לעזור. בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים