ילד בן 6 וחצי שראה סרט פורנו בטעות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

21/09/2010 | 10:15 | מאת: אלמונית

שלום הבן שלי בן 6 וחצי השבוע בעלי הוריד לו סרטים של קופיקו ובטעות אחד מהם היה פורנו כשבני חזר מבית הספר הוא הלך למחשב לראות קופיקו וזה נפתח לו הוא ישב 40 דקות וראה סרט כחול מבלי שידענו עד אשר קרא לי ואמר לי אמא את חייבת לראות איך הוא מלקק לה את החזה עד שיוצא לבן ואיך היא יורדת לו ל...... עד שיוצא לבן אז ראיתי זאת ונדהמתי שהוא ישה 40 שקות ובה צפה אמרתי לו שזה מגעיל וזה רק למבוגרים שאנשים חצופים ששמים את זה בקופיקו ואז מחקתי את זה ויום אחרי שהוא חזר מבית הספר הוא שוב אמר אמא לא הפסקתי לחשוב על זה בבית הספר אז אמרתי לו שלא יגיד לאף אחד שהוא ראה שזה רק לגדולים אז הוא אמר לי למה אבא הוריד את זה ועניתי לו שזה בטעות שהוא חשב שזה קופיקו. מה לעשות איך להגיב ? שלא יגיד למישהי מהגן או לאחותו בואי ושינסה אני מתוסכלת נורא

22/09/2010 | 00:27 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום רב, תעשייה שלמה של סרטי פורנו מנצלת שמות של סרטים תמימים, וזה (אולי) "עונשם" של מורידי הסרטים למיניהם... :-)) אני מכירה את התופעה, ונתקלתי בה בעצמי בעבר. כדי למנוע מעצמך את המבוכה, את יכולה לספר למורה או לחברותייך מה באמת קרה (הם יבינו ואולי גם יחייכו). כל לפחות תשלטי על המידע שיגיע אליהם. מעבר לכך, הייתי מציעה לדבר פחות במונחים של 'מגעיל', ובמקום זאת להדגיש עד כמה את מצטערת שנחשף בטעות לתוכן בלתי ראוי שאינו מיועד לילדים, ועלול להכיל תוכן אלים או לא נעים לצפייה עבור ילדים. כמובן שחשיפה כזו אינה הופכת אותו לעבריין מין פוטנציאלי, ואולי שווה לנצל את ההזדמנות כדי להדגיש כי גופנו (וגופם של אחרים) הוא חלק ממרחב פרטי שאין לגעת או לחשוף בפני אחרים. לא נעים... בשמחות ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים