המלצה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

12/09/2010 | 11:05 | מאת: קטי

אני אמא לילד בן7 -ילד חברותי,חכם אופטימי וסקרןמאוד.בני מגיב בקוצר רוח קיצוני כשאני מדברת אליו "באריכות " או כשהדברים לא מסתדרים לו כמצופה ,לא יכול לסבול מצב של רעש בכיתה.אשמח לקבל המלצה לאן לפנות לקבלת טיפול- ואיזה (אני לא מעוניינת לטפל דרך התפתחות הילד בקופות חולים )אנחנו גרים באיזור גדרה

13/09/2010 | 00:15 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום קטי, יש באתר זה רשימת מטפלים בה תוכלי לנסות ולהיעזר. דרך אפשרית נוספת זה להיכנס לאלפון המטפלים באתר 'פסיכולוגיה עברית', או לבקש המלצה על פסיכולוג/פסיכיאטר ילדים באזורכם. תוכלי לכתוב גם לכאן שוב, ולצרף לגוף הודעתך את כתובת המייל שלך, למקרה שלמישהו מקוראי הפורום תהיה המלצה עבורך. בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים