תינוק במעון ח דש

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

06/09/2010 | 18:35 | מאת: ילי

שלון בני בן שנה מ חר בעזרת ה נמצא 6 ימים במעון חדש לא הי אף פעם במעון חוץ ממספר י מים ושעות הי תמיד איתי יונק עדיין צועק בלילה אימא ובשעה שתיים במעון ממש מתחיל לבכות איך להקל עליו מהיום השני אמרו לי ללכת ורעלע אם זה האם פעלתי נכון האם לבןא להיות איתו להניק אותו מה לעשות תודהב

07/09/2010 | 02:44 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום ילי, מזל טוב ליום ההולדת הראשון!!! יש לא מעט גנים (וגננות) המכתיבים מדיניות קליטה בגן של "זבנג וגמרנו". הם מעדיפים להרחיק מה שיותר מהר את ההורים מן הגן, בתקווה להסתגלות "אין ברירה". באופן אישי, איני נמנית על חסידי גישה זו, ואני סבורה שעדיף להקל על הילדים ולאפשר להם הסתגלות הדרגתית. ילד בן שנה שעדיין יונק, עדיין מתקשה 'לסחוב' יום שלם, ולדעתי עדיף להוציאו מוקדם יותר הביתה. אני חושבת שלבוא, להניק אותו באמצע היום, ולעזוב אותו שוב - זה לא רעיון טוב. אם חשוב לך להמשיך להניק אותו, הוציאי אותו (בינתיים) מוקדם יותר, וחסכי לו את שעות הבכי. בהצלחה ליאת

12/09/2010 | 10:36 | מאת: ילי

אני מעדיפה לגמול אותו בהדרגה הוא חצי ים לא יונק ואני מאמינה שזה הקושי שלו אני מפחדת שאם אוציא אותו כל הזמן מוקדם הוא לא יתרגל והגננות יתפסו על זה טרמפ הוא לא היה אם אנשים רק איתי אני מאינה שזה החרדות מזרים

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים