ילדים ומגע מיני

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

23/08/2010 | 00:21 | מאת: שוש

תפסנו את הילד שלנו בן ה- 6 בחדר עם החבר שלו בן 5, כשהחבר מוצץ לו את איבר המין מה לעשות?

23/08/2010 | 01:04 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום שוש, לא ציינת של מי הייתה היוזמה למעשה, אך בכל מקרה, מעבר להסברים החיוניים מאד במקרה כזה, חשוב לוודא מעל לכל ספק שאף אחד מהילדים לא נחשף למעשים כאלה קודם לכן, ונפל קורבן לתקיפה מידיו של מבוגר או ילד גדול יותר. ילדים כה צעירים אינם מגיעים לסוג כזה של פעילות מיוזמתם, ולכן אקט כזה מדאיג במיוחד. ממליצה לדווח לאמו של החבר, ובמידת הצורך (אם יש לך/לכם חשדות בכיוון כזה) לערב גם אנשי מקצוע. בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים