חרדת נטישה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

25/07/2010 | 22:51 | מאת: שירה

יש לי ילדה בת כמעט 8 עם חרדת נטישה היא לא מוכנה ללכת לחברות מתקשרים אליי מבית הספר שהיא בוכה ורוצה אותי אני לא יודעת מה לעשות אבקש עזרה בעניין תודה

27/07/2010 | 12:28 | מאת: גיא

גם לי יש אותה בעיה עם ילדה בת 9 איכן אפשר למצוא פסיכולג קליני לילדים באזור שוהם יהוד

27/07/2010 | 14:53 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום שירה, לעיתים קרובות, לחרדת הנטישה אצל ילדים יש פן נוסף, בולט פחות, הקשור לחרדות מודעות או לא מודעות של ההורה עצמו. לכן, הייתי ממליצה על פנייה לפסיכולוג קליני של הילד, המתמחה גם בהדרכת הורים, שיוכל להנחות אתכם להתמודדות יעילה עם החרדות של הילדה, תוך הקשבה רגישה גם לדאגות והחרדות שלך עצמך. בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים