נסיעה ל 9 ימים ללא התינוק

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

02/07/2010 | 14:12 | מאת: שרון

אני ואשתי רוצים לטוס ל 9 ימים יש לנו תינוק בן שנה וחצי האם זה יכול לפגוע בו או להוות טראומה מבחינתו? תודה מראש

04/07/2010 | 00:11 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום שרון, פעוטות בשנת החיים השנייה לחייהם חסרים עדיין את תחושת הזמן ולכן היעדרות של ההורים למספר ימים עלולה להיות חוויה לא פשוטה. בכל זאת, הורים רבים יוצאים לחופשות מבלי להותיר נזקים בילדיהם, וזאת הודות למנגנוני הסתגלות והתמודדות טובים הקיימים אצל מרביתם. הפרידה תהיה נסבלת וקלה יותר אם הילד יישאר תחת השגחתן וטיפולן של דמויות אהובות ומוכרות (סבים מוכרים ואהובים, למשל) ובסביבה מוכרת ככל האפשר. חופשה נעימה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים