התנהגות של נער במצוקה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

25/06/2010 | 19:05 | מאת: מיכל

שלום, אני סטודנטית שנה ג' לקולנוע, ואני מביימת בימים אלה את סרט הגמר שלי. הדמות שלי היא נער שאביו נכנס לכלא על פשע אלים, אימו מתרכזת בעבודתה, והוא נשאר לבד, רק עם כלבתו, כועס על העולם. לכל בני האדם יש מן מנהגים קטנים שאנו עושים ביומיום שמעידים על מצב רוחנו או על אישיותנו. כסיסת ציפורניים, תלישת שערות וכו'. הייתי שמחה לדעת ממישהו מומחה התנהגות שאופיינית לבן 15, שזועם על העולם, מרגיש לבד ונבגד. דברים קטנים שמעידים על ההרגשה והאישיות. (התנהגות יותר מפחידה מאשר מעוררת רחמים.)

28/06/2010 | 00:10 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום מיכל, פנית אלי בעבר, והפניתי אותך לשירות למען האסיר, הנתקל בנערים כאלה מדי יום. אם תרצי, את מוזמנת להתקשר גם ישירות אלי, ואנסה לעזור. 052-3106667. בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים