גמילה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

14/06/2010 | 21:13 | מאת: סיון

היי ליאת! יש לי ילד מקסים בן 2.10 שרק התחיל לדבר. החלטנו בשיתוף עם הגננת כמובן את הגמילה.הגמילה נעשת במשך שבועיים כאשר בגן לא מפספס בכלל אבל,לא בא ואמר שיש לו פיפי רק כאשר לוקחים אותו הוא עושה.בבית הוא מפספס גם ולא אומר שיש לו רק אם לוקחים אותו.בעיה נוספת שבמשך הגמילה אפילו לא עשה פעם אחת קקי בסיר,מפספס בתחתונים ומאוד נגעל ואומר איכס ....איך אני מגיעה איתו למצב שהוא בא ואומר שיש לו פיפי?וגם איך אני מלמדת אותוומרגיעה אותו לא לפחד ולעשות קקי בסיר?

15/06/2010 | 00:55 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום סיוון, יש שפע של מאמרים ברשת, המנחים את ההורים, צעד אחר צעד, כיצד לגמול את הילד נכון, מה לעשות ומה לא לעשות. הנה אחד- http://www.mako.co.il/home-family-toddlers/healthcare/Article-3b642bc1356b221004.htm&sCh=28350a2610f26110&pId=786102762 ויש עוד המון. קראי בעיון, ואם יהיו שאלות נוספות, את מוזמנת בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים